PC

Forza Horizon 4 je već jedna od najpopularnijih trkačkih igara na Steamu

Tri godine nakon zvaničnog izlaska, Forza Horizon 4 se pojavila na Steam platformi, što je izazvalo ponovni rast interesovanja za trkanje kroz otvoreni krajolik Velike Britanije.

Nije dugo bilo potrebno da nakon izlaska igra dospe među najbolje prodavane na Steamu, a i broj igrača je bio prilično visok. Sa 14,609 istvoremeno prisutnih igrača Forza Horizon 4 je stugla na drugo mesto liste navišeg broja konkurentnih igrača u trkačkim igrama, čime su nadmašeni NfS, The Crew i ostali naslovi žanra, ali ne i Dirt 3.

Ovo je odličan uspeh za igru koja je nakon nekoliko godina stigla na ovu platformu, što će samo biti motivacija Microsoftu da ostatak svojih igara što pre dovede na “parnu” mašinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top