PC

Kreatori Back 4 Blood igre žele da nastave da podržavaju igru nakon izlaska

Predstavnici studija koji stoji iza popularnog multiplejer zombi serijala Left 4 Dead, Turtle Rock Studios su podelili nove detalje sa čitaocima britanskog izdanja PC Magazina, koji se tiču njihove predstojeće igre Back 4 Blood i sadržaja koji dolaze u budućnosti. Turtlke Rock je još ranije izjavio da će se u igri nalaziti mikrotransakcije ali će to biti samo kozmetički predmeti. Ovo neće imati uticaj na osnove igre i svako će moći bez ograničenja da igra i uživa u Back 4 Blood sirovoj zombi akciji.

Jedan od osnivača i direktor dizajna Kris Ašton je pomenuo da je razvojni tim želeo da ima stalni sadržaj nakon lansiranja kompletne igre, ali su i dalje u fazi planiranja. U igri se već nalaze kategorije sadržaja poput novih kartica, čistača, odnosno karaktera sa kojima igrate, oružja kojima se mogu dodati novi sadržaji. Kada kažemo oružja naravno da mislimo samo na različite skinove a ne puške sa poboljšanim statistikama.

Na tržištu se nalazi mnogo igara koje koriste model “live service games” i one će sigurno biti velika konkurencija Back 4 Blood igri, tako da je važno da igra skupi dovoljno dobru bazu igrača, i ponudi im povremeno nove i interesantne sadržaje ako želi da opstane u ovom surovom ćošku gejming tržišta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top