PC

Srednjevekovni multiplejer naslov sa zmajevima, Century: Age of Ashes izlazi u aprilu

Century: Age of Ashes je jedna od igara na koje čekamo duži period, pošto se ona trebala pojaviti još pre par meseci na Steamu, ali je developer Playwing odlučio da izlazak pomeri u korist dodatnog razvoja.

Ono što ovaj naslov čini zanimljivim jeste borba zmajevima u vidu kompetitivne arena “pucačine”, sa elementima fantazije srednjeg veka. Postoji nekoliko klasa karaktera sa različitim osobinama i one su zajedno sa svim elementima koje igra nudi prikazane u novom gejmplej trejleru.

Igra deluje prilično ambiciozno, pogotovu pošto u skorijem periodu nije bilo prilike zaigrati nešto na ovaj način, osim u pojedinim segmentima AAA igara, kao u Middle-Earth: Shadow of War.

Izlazak je sada zakazan za mesec april, a pred igračima je prilika i da ranije isprobaju Century: Age of Ashes kroz zatvoreno beta testiranje za koje je omogućena prijava putem zvanične Steam stranice. Test će pomoći da se utvrdi stabilnost servera i sporednih elemenata igre pre izlaska. Beta će trajati od 12. do 21. marta.

Age of Ashes će u aprilu doći na Steam Early Access program kao  Free2Play naslov, što znači da će se razvoj nastaviti u narednim mesecima sa dodatnim poboljšanjima i novim sadržajem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top