PlayStation 5

Bethesda potvrdila PS5 ekskluzivnost igre Deathloop

Xbox je ove nedelje okončao proces kupovine studia Bethesda i to znači da će PlayStation gejmeri ubuduće ostati uskraćeni za nke od velih franšiza poput Fallout i Elder Scrolls. Ali ne seli se svaka igra na Xbox. Bethesda je potvrdila, da pored njihovog novog biznis odnosa sa Microsoft-om, Deathloop će i dalje biti PlayStation ekskluziva. Predstavnici Bethesda-e su izjavili za Game Informer magazin da kupovina nije uticala na svakodnevni razvoj Deathloop-a, koji izlazi za PlaStation 5 i PC.

Deathloop je igra sa interesantnim mehanikma i stavlja vas u ulogu Kolta, ubice koji je zarobljen na Blackreef ostrvu, gde zbog vremenskog lupa zabava se nikad ne završava. Jedini način da prekinete petlju je ako ubijete osam ciljeva kojii se nalaze širom ostrva pre ponoći. Ovo nije jedina igra ovog studija koja će biti ekskluziva. Ghostwire: Tokyo će takođe doći na Playstation a radi se o još jednoj pucačini sa interesantnom tematikom. Za sada ne znamo da li će igre preći i na druge konzole ili će isključivo biti vezane za jedan sistem. Xbox očekuje da na novoj konzoli i Bethesda-ine neekskluzivne savršeno rade, međutim postoji mogućnost da se stvari zakoplikuju ,zato što Xbox ne poseduje funkcije koje ima novi Dualsense 5 kontroler, jedna od najpopularnijih karakteristika PS5-ce.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top