PC

Ovaj mod značajno osvežava kvalitet grafike u Grand Theft Auto 5

Jedan moder je objavio novi grafički mod za GTA V pod nazivom Grand Theft Auto V Remake. Na prvi pogled čini se da je ovo više rimaster ne rimejk jer je moder u velikoj meri poboljšao grafiku igre i nike preradio čitavu igru. Remaster mod sadrži brojne grafičke dorade i poboljšanja a pored toga dodato je i novo drveće, vegetacija, kamenje i vremenski efekti u igru. 

Kako bi predstavio sadržaje i poboljšanu grafiku, moder je izbacio video i skrinšotove na kojima se može videti da modifikovana verzija zaista izgleda bolje. Pomenute medije možete pogledati ispod teksta. Mod nažalost možete skinuti samo ako ste Patreon član i ne znamo kada će javna verzija biti dostupna ali se nadamo da će se u jednom momentu to desiti, jer ovo izgleda kao obavezni dodatak za sve ljubitelje GTA V igre. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top