PC

THQ Nordic otvorio novi studio kako bi rad na Gothic Remake brže napredovao

Kultna RPG igra sa početka milenijuma, Gothic, uskoro se vraća u srca fanova kao punokrvni Remake iza kojeg stoji THQ Nordic.

THQ je sredinom 2019. prisvojio Piranha Bytes, čime je i Gothic brend uzeo pod svoje. Rad na Gothic Remake je započet ubrzo nakon akvizicije, ali nije bilo mnogo zvaničnih detalja. 2020. godina je donela dosta izazova za developere, čime se razvoj igre usporio.

Da rad na igri sada ide u pravom smeru i da se odvija punom parom uverava THQ sa nedavno osnovanim studijom Alkimia Interactive. Studio lokalizovan u Barseloni radi isključivo na Gothic Remake, a nedavno je pokrenut niz konkursa za posao, sa 16 otvorenih pozicija.

Brža produkcija znači da ćemo uskoro dobiti konkretnije vesti za Gohthic Remake, što je THQ Nordic nedavno naglasio. Nove detalje ćemo dobiti u narednih nekoliko meseci.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top