PlayStation 4

Sledećeg meseca gase se “community” funkcije na PS4 konzoli

Sony je prethodnog vikenda poslao marketing mejlove u kojima je potvrdio datum kada će se opcija zajednice (communities) zatvoriti, a kompanija će prestati da pruža podršku od sledećeg meseca. Sony se zahvalio svima koji su koristili ovu funkciju i obavestio da ćete i dalje moći da ostanete povezani i koristite opcije za pisanje poruka i ostalo na PS4 konzoli i Playstation aplikaciji. 

Zajednice su bile solidna opcija za organizovanje gejming zajednica na konzoli. Sony nije dao razlog zašto PS4 neće više posedovati ovu funkciju, a ako ste imali u planu da nešto radite u ovoj opciji, ostalo vam je još par nedelja vremena. Kompanija bi trebala ovog meseca da izbaci novi firmver za PS5, koji treba da sredi probleme sa 4K/120hz modom, i za PS4 konzolu. Nove funkcije koje dolaze sa ovim ažuriranjem će biti mogućnost isključivanja notifikacija za grupne poruke a moćićete i da sakrijete trenutan progres, odnosno šta igrate, od drugih igrača. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top