PC

Stigla video najava 4. sezone u Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout je polako stigao i do svoje 4. po redu sezone sa sadržajem. Zimska pokrivka koja je krasila čitav tok treće sezone odlazi i na njeno mesto stižu futuristički motivi sa dominantnim neonskim bojama.

Najava četvrte sezone odigrala se i sa specijalnim trejlerom koji vodi čak u 4041. godinu, daleku budućnost sa skinovima koji svelucaju, kao i novim modovima igranja koji će biti prisutni kada se četvrta sezona zvanično pojavi.

Dolazi ukupno 7 novih nivoa sa do sada neviđenim preprekama, na putu je  veliki broj novih skinova i dodataka za pasuljaste karaktere. Takođe, pri kraju trejlera se nalazi i tizer vezan za Among Us krosover, što verovatno upućuje na dolazak skinova iz ove popularne igre.

Četvrta sezona za Fall Guys stiže 22. marta

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top