PC

Techland priznaje da je prerano najavio Dying Light 2

Pošto Techland trenutno i dalje ćuti o stanju Dying Light 2, razne glasine o stanju u kojem se igra nalazi kruže već mesecima i dosta brinu fanove.

U nekoliko navrata su objavljeni izveštaji o tome da se igra nalazi u velikim produkcijskim problemima, takozvani development hell. Jedan takav je objavljen nedavno sa navodima da veliki broj ljudi daje otkaze i da sam vrh produkcije još uvek nema nikakvu viziju o celokupnoj igri.

Techland je zbog ovih glasina istupio u javnost i najavio je da će novi detalji za Dying Light 2 stići tokom ove nedelje. Kako bi se umanjila anksioznost fanova, na zvaničnom Twitter profilu priznata je greška da je igra najavljena prerano.

To se ujedno navodi kao razlog zbog kojeg nije bilo dosta novih detalja i vesti o igri. Svakako je period od najave na E3 2018 pa do sada bez ikakvih vesti, samo negativnih o odlaganju i optuštanjima, bio razlog za zabrinutost fanova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top