PC

Rockstar prihvatio predlog fana, GTA Online će se učitavati značajno brže

Nakon 7 godina mučenja i ogromnog broja sati koji su otišli na čekanje samo da se GTA Online učita, rešenje je stiglo od strane požrtvovanog fana.

Jedan GTA Online igrač je rešio problem predugog učitavanja sveta igre i potrebe za skeniranjem resursa. čime je vreme umanjeno za ogromnih 70%. Sada je i sam Rockstar prihvatio pregled i najavio je da će ispravka biti zvanično implementirana u GTA Online. Ispravka će se pojaviti sa narednim ažuriranjem, a Rockstar je odao priznanje pronalazaču ove ispravke, moderu T0stu, kao i izdašnu nagradu.

T0st će dobiti 10.000 dolara nagrade za svoj trud, a čitava GTA Online zajednica će imati na čemu da mu bude zahvalna jer će se uskoro igra načajno brže učitavati.

GTA Online će najverovatnije ostati aktuelan još par godina, pogotovu kada se bude pojavilo najavljeno remaster izdanje sa novim sadržajem za next-gen konzole i PC, ali bismo ipak želeli da i taj GTA 6 konačno ugleda svetlost dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top