PC

Super Bomberman R Online će na konzolama i PC-u biti besplatan

Konami je prošle godine izbacio ekskluzivnu igru za Stadia-ju Super Bomberman R Online, a sada je sigurno da će se igra pojaviti i na PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC-u vrlo uskoro. Originalna verzija igre, Super Bomberman R izašao je kada je lansirana Switch konzola 2017. godine, i to je bio prvi Bomberman naslov za šest godina. Super Bomberman R Online je specijalna onlajn verzija rezervisana isključivo za multiplejer, u kojoj se 64 igrača takmiče da jedni drugima podmetnu bombu pod nos, na 16 mapa koje su povezane tunelima. 

Baš kao što je to bilo na Stadia platformi, igra će biti besplatna za skidanje i igrači će moći da učestvuju bez ikakvih troškova. U igri će postojati i Premium Pass koji će koštati 9.99 dolara, a otključavaće specijalne skinove zasnovane na popularnim Konami franšizama i igrama. Neki od ovih kozmetičkih dodataka će biti Raiden iz Metal Gear Solid-a, Pyramid Head iz Silent Hill-a i mnogi drugi. Kupci će takođe moći da kreiranju privatne sobe za sebe i svoje prijatelje, a moći će i da menjaju pravila igre, dok će ostali igrači imati pristupo samo Battle 64 modu. Verzija Super Bomberman R Online za PC je prošle nedelje se pojavila na ESRB vebsajtu, tako da čekamo zvanično saopštenje koje bi trbalo da se pojavi svakog dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top