PC

Valheim već 6 nedelja zaredom najpopularnija igra na Steamu

Valheim ne gubi na popularnosti, već ubedljivo nastavlja da raste iz dana u dan.

Najbolji svedok tome jesu Steam top liste koje se dele u nekoliko kategorija. U nedavno objavljenoj listi za nedelju prodaju igara na ovoj platformi, Valheim je 6. put zaredom ostao na vrhu kao najprodavanija igra, odnosno još od 2. februara.

Valheim je do sada prodat u 5 miliona primeraka za svega mesec dana, a i na listi najigranijih naslova se drži poprilično visoko, gde često preuzima drugo mesto od Dota 2, ali još uvek nije nadmašio CS:GO na vrhu. Barem za sada.

Što se tiče ostalih igara koje su se u nedelju za nama prodavale odlično, tu je Forza Horizon 4, koja je dobila odličnu prodaju nakon dolaska na Steam sa Microsoft Store i u dva navrata se nalazi na top listi, zahvaljujući interesovanju za Deluxe ediciju. Na trećem mestu je simpatično indie ostvarenje Loop Hero, a kompletnu listu imate ispod:

  1. Valheim
  2. Forza Horizon 4
  3. Loop Hero
  4. Valve Index VR Kit
  5. Forza Horizon 4 (Deluxe/Ultimate Edition)
  6. Tale of Immortal
  7. Counter-Strike: Global Offensive – Operation Broken Fang
  8. Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition
  9. Stronghold: Warlords
  10. Metro Exodus – Gold Edition

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top