PC

Iz Apex Legends banovano više od 700 visoko rangiranih igrača

Dosta uloženog vremena i umeća je potrebno kako biste se približili vrhu u multiplejer igrama, pogotovu kada se radi o naslovu kakav je Apex Legends. Prilično je teško napredovati u igri koja po meču ne daje preterano mnogo prilike da razmenjujete paljbu sa drugim igračima.

Neki su se dosetili da umesto realnim trudom, do vrha stignu na nedozvoljeni način, što developer Respawn Entertainment nikako ne dozvoljava. Najnoviji talas banovanja u Apex Legends pogodio je upravo visoko rangirane igrače, odnosno varalice, u kojem je preko 700 ljudi ostalo bez svojih naloga.

Konor Ford, zaduženi za bezbednost u studiju Respawn, obavio je ovu vest na svom Twitter profilu, gde su igrači ranga od Gold do Predator banovani, a od te cifre oko 180 njih se nalazilo praktično na samom vrhu, u Diamond i Predator divizijama. Ovde je cilj svakako bio da se kompetitivni deo očisti igrača koji su kvarili iskustvo i Respawn je u tome uspeo koliko toliko.

Što se tiče generalnog očuvanja igre, na mesečnom nivou oko 100.000 igrača u Apex Legends bude trajno banovano, sa blizu 2 miliona ukupno banovanih.

Borba protiv varalica je naporna za Respawn, pošto se uvek nađe načina da se zaobiđu bezbedonosni sistemi, a i konstantno izlaze nova sredstva kojima je teško ući u trag.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top