PC

Disco Elysium The Final Cut izlazi 30. marta

Sada naš drevni reptilski mozak može odahnuti, pošto su momci i devojke studija ZA/UM objavili da Disco Elysium The Final Cut zaista izlazi ovog marta.

Pošto smo već prešli polovinu meseca, postojala je bojazan da će specijalno izdanje igre, najavljeno prošlog decembra, biti odloženo. To se nije desilo, već je 30. mart datum kada će se osveženi Disco Elysium pojaviti za PC, PS4, PS5 i App Store(iOS). Ko već poseduje Disco Elysium sve dodatke dobija besplatno.

Radi se o prilično bogatim dodacima, pošto će svaka reč i rečenica u igri sada imati glasovnu glumu, a tu su nova okruženja, neka nova lica, grafička osveženja(4K60FPS), kvestovi, kao i brojna druga poboljšanja. Najviše oduševljava upravo to što će Final Cut dobiti potpunu glasovnu glumu,, što garantovano nije bio nimalo lak posao uzevši u obzir da se milioni linija dijaloga nalaze unutar igre. Po pitanju kvestova, oni će biti politički orijentisani i doneće proširenje vidika detektivu Hariju.

Sada još samo da čujemo nešto novo o nadolazećoj TV seriji.

Pogledajte novi trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top