PC

Nizak udarac! Intel izjavio kako niko ne igra video igre na Mac uređajima

Konflikt između članova PC i Mac zajednice je prilično dug, slično kao sa konzolašima, s tim što ovde dosta često viđamo podbadanja sa jedne i druge strane. Apple je priliku da malo razjari PC zajednicu iskoristi prošle godine sa predstavljanjem novih MacBook Air modela.

U Apple reklami je na pomalo podrugljiv način prikazan pobornik PC tabora koji ispada oduševljen snagom Mac proizvoda i njihovom snagom. U toj reklami je “mek” upoređen sa procesorima kompanije Intel, koja je sada rešila da uzvrati udarac.

U svojoj novoj reklami, Intel je predstavio Džastina, “samo običnu osobu koja poredi PC i Mac”, koji u nailazi na PC gejmera igrajući se na Intel laptopu, dok je u drugom uglu bio Mac bez ikoga da ga koristi. Komentar koji je obeležio video je da “Niko ne igra na Mac-u”, a na kraju same reklame Intel daje slogan “Go PC”.

Jako je zanimljivo videti da u zvaničnoj reklami imamo ovakvu prozivku, tako da ugrabite kokice i čekajte na odgovor Mek zajednice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top