PC

CD Projekt Red otkrio detalje nove zakrpe za Cyberpunk 2077

Apdejt za Cyberpunk 2077 koji se trebao pojaviti još sredinom prošlog meseca, ali je odložen zbog sajber-napada, uskoro će stići pred igrače koji još uvek imaju gorak ukus u ustima nakon katastrofalnog lansiranja.

Iako nije podelio datum dolaska, CD Projekt Red uveliko sprema ovu narednu zakrpu, 1.2, a sada je u kratkim crtama otkriveno šta će se tačno promeniti na bolje(nadamo se). Odgovor policije će se promeniti sa ovom zakrpom, u tom smislu da se oni neće odmah stvoriti iza vaših leđa kada počinite neki zločin, već će im trebati neko vreme da stignu na mesto zločina. Što se tiče jače strane zakona, biće uvedeni dronovi za praćenje situacije iz vazduha.

Vožnja će biti sređena, element na koji su se igrači najviše žalili jer je bilo jako teško održavati vozila na putu. Rešenje dolazi u vidu opcije “Steering Sensitivity” u podešavanjima, sa kojom će se brzina skretanja za sva vozila lako menjati. Ovo je izuzetno otežavalo igru onima sa slabijim računarima i konzolama gde je frejmrejt bio nizak.

Unstuck opcija će takođe jako pomoći igračima koji imaju problema sa “zaglavljivanjem” vozila na nasumičnim lokacijama, a kretanje karaktera neće biti prekidano nasumičnim pomeranjem u stranu, sa takozvanom dodge kretnjom.

Ovo su glavne stvari koje će biti ispravljene, a u planu je još rešenja za probleme koji narušavaju lepotu Noćnog grada u Cyberpunk 2077.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top