PC

Od sada i korisnici PC-a mogu da istražuju Final Fantasy 7 Remake okruženja

Final Fantasy 7 još nije stigao na računare, ali gejmeri mogu da otkriju različita okruženja i živopisne ulice zahvaljujući VR projektu koji su napravili fanovi. Takato Matsuki i pukovnik Mekernel su kreirali mod pomoću kojeg možete da istražite nekoliko čuvenih lokacija iz igre Final Fantasy VII Remake, sa svojim prijateljima koristeći VRChat. 

Ono što je najvažnije je i da ne morate da posedujete VR set da bi mogli da koristite ove pogodnosti, tako da će PC gejmeri konačno moći da bace pogled na svet u kome je smeštena radnja Final Fantasy VII Remake-a. Možete prošetati kroz Klaudov apartman, Eritovu kuću, Seventh Haven, Church i razledati pomoću kamere iz prvog lica, a naći ćete i brojne Shinra lokacije.

 Ako vam se ovaj mod čini kao nešto što bi vas zanimalo, potrebno je da skinete VRChat na Steam-u i potražite Midgar kanal i započnete vašu ekspidiciju na mapama iz FF7 rimejka. Ispod teksta možete pogledati skrinšotove vezane za ovaj projekat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top