PC

Procurelo preko sat vremena gejmpleja iz Rainbow Six Parasite

Sporedna igra smeštena unutar Rainbow Six univerzuma je već prilično dugo u razvoju, a fanovi nikako da dobiju više zvaničnih detalja o njenom razvoju i potencijalnom datumu izlaska.

Trenutno su glavni izvor informacija glasine koje dolaze od strane raznih izvora. Pre nekoliko nedelja smo saznali da je ova igra zasnovana na Outbreak modu iz R6 Siege preimenovana iz Quarantine u Parasite, a sada smo dobili čitav sat gejmpleja.

Gejmplej je greškom bio strimovan na Facebook Live platformi od strane korisnika koji je imao pristup tehničkom testiranju igre. Putem ovog gejmpleja smo saznali kako sam gejmplej funkcioniše, što do sada nije bilo baš kristalno jasno. U (sada uklonjenom) procurelom snimku je bilo moguće videti odabir operatora za igranje, poveću selekciju oružja i dodataka, pa zatim izgled stvorenja nalik zombijima koja je najbolje eliminisati što tiše. Svrha gejmpleja je očistiti prostorije bez podizanja velike buke kako se ne bi izazvali ostali zombiji i napali u hordi.

Gejmplej je uklonjen sa velikog broja platformi na kojima je bio moguće odgledati ga, a i sam Ubisoft se odazvao rečima da će uskoro zvanično otkriti više detalja o igri. Ovo curenje informacija je svakako izazvalo dosta štete, pošto Ubisoft ostaje bez faktora iznenađenja i tajnovitosti projekta koju je gradio praktično od prve najave.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top