PC

Call of Duty 2021 se vraća korenima? Vodi u Drugi svetski rat

Kao što je slučaj svake godine, proleće je period kada počinju glasine o narednom Call of Duty izdanju koje se sprema za jesen. Nizu glasina o Call of Duty 2021 pridružuje se VictorZ, persona sa kredibilitetom kada se radi o igrama iz ove franšize.

Prema ovom izvoru, Call of Duty 2021 se vraća u prošlost, ključni period istorije čovečanstva i često temu prvih CoD naslova – Drugi svetski rat. Igra će nosi naziv WWII: Vanguard, pa je tako moguće da je reč o radnom nazivu, dok iza samog razvoja stoji Sledgehammer Games.

Ovogodišnji Call of Duty će tematski voditi u WW2, dok će delom pozabaviti i tematikom sukoba koji su se odigravali ubrzo posle primirja 50-ih godina prošlog veka, kao što je Korejski rat. Takođe, postoji opcija da radnja i priča neće biti u potpunosti istorijski potkovane, već će priča imati fiktivnu radnju u kojoj se rat nije završio 1945. godine već je nastavljen.

Predstavljanje nove Call of Duty igre se obično odigrava negde u maju, pred početak leta, ali je prošle godine Activision čekao sve do avgusta kako bi zvanično otkrio Black Ops Cold War. Na osnovu toga, ne možemo tačno očekivati predstavljanje, već moramo pratiti zvaničnu potvrdu svih ovih glasina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top