Vesti

SGA donosi specijalni projekat namenjen kreativnim piscima i animatorima – Playing Naratives – from comics to games

Srpska Gejming Asocijacija(SGA) redovno organizuje brojne konferencije i predavanja u cilju prezentacije domaćih developera i dodatno usavršavanja mladih lica koji tek počinju svoju karijeru u industriji video igara.

Najnovija konferencija koja će se održati ove srede, 24. marta, u 12 časova, gde će glavna tema biti posebni program namenjen mladim ilustratorima, animatorima, strip crtačima i kreativnim piscima koji imaju ambicije za razvoj video igara. Playing Naratives je celogodišnji program edukacije, mentorstva i produkcije u kojem će 15 učesnika proći detaljnu obuku u vidu predavanja i radionica bitnih za razvoj veština narativa u video igrama.

SGA stoji iza ovog programa, zajedno sa Francuskim institutom i Gete Institutom iz Beograda, a iza projekta stoje i brojni partneri iz Srbije i inostranstva, poput Digital Arrow, Two Desperados i Ubisoft Belgrade

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top