Mobile

Rocket League mobilna verzija stiže ove godine

Rocket League važi za prilično jedinstvenu igru na tržištu, pošto strast prema fudbalu kombinuje sa vratolomnim vožnjama automobila. Ta mešavina doprinela je da igra postane i ostane izuzetno popularna svih ovih godina, a dodatni uspon popularnosti doživela je kada je zvanično postala besplatna.

Rocket League se sada seli na mobilne telefone, sa igrom Sideswipe, koja će se uskoro pojaviti za Android i iOS uređaje. Rocket League Sideswipe će posedovati glavnu mehaniku igre sa mečevima u nešto skromnijem formatu. Svaki će trajati oko 2 minuta i biće 1v1 ili 2v2 formata.

Ovaj mobilni naslov neće biti u potpunosti isto kao svoj veliki brat na PC-u i konzolama, već je developer Psyonix uveo neke izmene kako bi se RL prilagodio za igru na ekranima na dodir. Tu se ubrajaju promenjena šema kontrola, kao i izmenjena perspektiva kamere kako bi se tok meča lakše pratio na malom ekranu.

Sideswipe će biti potpuno besplatan za igranje. što je odlična vest, ali nažalost trenutno nema poznatog datuma izlaska. Psyonix poručuje da će se pojaviti do kraja godine, a pre toga će se održati niz beta testova.

Kako igra izgleda možete pogledati ispod u prikazu alfa gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top