PC

Valheim zakrpa donosi više prostora u inventaru i nerfuje logorske vatre

Dok se polako krčka prvi veliki apdejt, studio Iron Gate manjim zakrpama ispravlja greške i probleme na koje se igrači žale.

I dalje najpopularnija igra na Steamu dobila je manji apdejt sa kojim je proširen inventar, sa 18 na 24 slota, što će i te kako značiti igračima već uznapredovalim u igri. Ovo će mnoge obradovati, jer je stvarno potrebno imati mesta za sve bitne predmete. Navedeno proširenje slotova važi za najveći chest koji je dostupan unutar igre, a ujedno je i najskuplji.

Druga velika promena u igri je nerfovanje logorskih vatri, pošto su ih igrači previše koristili za farmovanje Grey Dwarvesa, tako što bi se njihovo mesto okružilo vatrom. Umesto da gore bez prestanka, logorske vatre će sada polako gubiti HP kada nanose štetu nekom karakteru, što znači da neće goreti konstantno.

Tu je i dosta drugih sitnih izmena, poput opcije da dropovi plutaju po vodi, harpun više ne utiče na boss karaktere, vukove je lakše pripitomiti. Tu je i niz drugih ispravki o kojima više možete saznati na ovom linku.

Vest o pripremi prvog većeg apdejta stigla je sa objavom da je do sada prodato 6 miliona kopija igre, ali nije detaljisano o tome kakve se novine očekuju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top