PC

Hitman 3 dobija seriju ekspanzija po uzoru na 7 smrtnih grehova

IO Interactive nastavlja da obogaćuje Hitman 3 dodatnim sadržajem, a sada je pred igračima zanimljiva serija ekspanzija.

Naredni zadaci agenta 47 biće baziranu na 7 smrtnih grehova, sa “pohlepom” prvom na listi. Greed DLC donosi novu contract misiju, sa još uvek misterioznim objektivom, a tu su i novo odelo i predmeti koji se mogu otključati igranjem. Za sada izgleda kao da će radnja vezana za prvi smrtni greh biti smeštena u Dubaiju.

Trejler najave ove serije dodataka prikazuje izgled agentovog novog odela, i uvodi u naredne grehe koji će doći tokom predstojećih meseci.

Svaki DLC će koštati po 5 dolara, ili igrači mogu kupiti paket sa svih sedam za 30$, gde jedan smrtni greh ide gratis.

Greed DLC dolazi 30. marta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top