PC

Total War: Rome dobija remaster izdanje, stiže u aprilu

Prvo remaster izdanje ikada u Total War franšizi ikada, Total War: Rome Remastered, najavljeno je ove nedelje od strane studija Creative Assembly i izdavača SEGA.

Zakazan za 29. april, Total War: Rome Remastered, sa sobom će doneti pregršt vizuelnih unapređenja, 4K rezoluciju i 4K teksture, iznova izrađena okruženja, borilišta i modele karaktera. Kvalitet gejmpleja će takođe biti poboljšan u odnosu na original iz 2004. godine, a ujedno ima i noviteta.

Što se tiče novina, pred igračima je čak 16 novih facija, plus 22 koje su prethodno bile dostupne. Tu je još i nova taktička mapa tokom borbi, sa ikonicama koje bolje prikazuju dešavanja. Sistem diplomatije je dodatno poboljšan i kamera će biti dosta bolje orijentisana. Da ne zaboravimo i PvP multiplejer opciju, koja će biti obogađena opcijom za međuplatformsko igranje između PC, macOS i Linux platformi.

Igrači koji već poseduju original imaće priliku da Total War: Rome Remastered kupe po 50% nižoj ceni od 29. aprila do 1. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top