PC

Isonzo je pucačina smeštena na Alpima u Prvom svetskom ratu

Prvi svetski rat sa sobom nosi brojne priče o kojima se malo zna. Te priče su mahom sukobi između država koje su se graničile i oni su ostali manje zapaženi u odnosu na veliku ratnu pozornicu sveta.

Dosta je igara koje gledaju da brutalnost rovovskog ratovanja i teških uslova Prvog svetskog rata prenesu što bliže, pogotovu one studija koji je kreirao igre Verdun i Tannenberg. Najnovija igra koja će biti bazirana na Prvom svetskom ratu je Isonzo i ona će kazivati priču o dvogodišnjem ratu između Italije i Austrougarske koji odigravao po stenovitim terenima Alpa i odneo je pola miliona života.

Insonzo će biti zasnovan na istorijski istinitim detaljima, verno rekreiranim puškama, uniformama i okruženjima, sa rovovima koji će unutar igre biti napravljeni u saradnji sa istoričarima. Sve u svemu, slična formula kao kod gore spomenutih igara, s tim što će ovde biti nekoliko ključnih razlika.

Igra će pružati nove animacije karaktera, potpuno novi sistem kretanja koji je prilagođen kamenitom planinskom terenu i koji treba da pruži realan prikaz kretanja po istom. Mehanika napucavanja je takođe prilagođena kako bi išla u skladu sa novim tipom kretanja, što za rezultat daje fluidniju interakciju sa okruženjem.

Isonzo će izaći tokom ove godine, kada igrači mogu očekivati borbe u sinematičnom stilu sa dinamičnim bojištem.

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj Steam strani, a igra takođe izlazi za Xbox i Playstation sisteme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top