PC

Konkurent Civilizaciji, igra Humankind, pomerena za avgust

Serijal strategija, Civilization, nekako dominira u svom žanru, bez pravog konkurenta koji bi mu ugrozio tron, barem za sada.

Igra Humankind, na kojoj rade SEGA i Amplitude Studios, sebe predstavlja kao konkurenta Civilization igrama u velikom broju oblasti, kao što je tempo igranja, diplomatija, i još neki elementi za koje se misli da mogu biti bolje izvedeni.

Da li je Humankind stvarna pretnja po Civilization trebali smo videti ovog aprila, ali se to ipak neće desiti pošto je rešeno da se datum izlaska pomeri za 17. avgust. Razlog odlaganja je potreba za dodatnim radom na igri, kao što to obično biva.

Tim će raditi na delovima igre koje je testirala zajednica i na osnovu kojih je dala pozitivne ili negativne povratne informacije. Developeri su namerno dali pristup zainteresovanim fanovima jer veruju da na taj način mogu kreirati igru odgovarajućih osobina koje će se dopasti i široj publici.

Zajedno sa objavom o odlaganju, koja je došla u isto vreme kada i pomeranje datuma za Back 4 Blood, ova grand strategija je dobila novi trejler za igru koji prikazuje neke od elemenata gejmpleja, tako da uživajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top