Filmovi-Serije

Najavljen Ghost of Tsushima film!

Još jedna igra u nizu dobiće svoju filmsku adaptaciju, i to zahvaljujući ogromnom uspehu ostvarenom za manje od godinu dana.

Brojni serijali video igara čekaju i po nekoliko godina dok ne dobiju povlasticu da se na osnovu njih izradi film, a Ghost of Tsushima, potpuno novi IP kompanije Sony već prelazi na filmska platna. Ghost of Tsushima je od izlaska prošlog leta pa do sada prodat u preko 6,5 miliona primeraka širom sveta, što uz najavu drugog dela, samo po sebi govori o ogromnom uspehu.

Sony već ima svoju produkcijsku kuću za filmove, tako da nije kontaktirao treću stranu. Studio koji je radio na igri, Sucker Punch, imaće glavnu ulogu u izradi filma, a glavni režiser filma biće Čad Stahelski, koji iza sebe ima John Wick trilogiju. Na osnovu prethodnog rada ovog režisera, može se reći da će Ghost of Tsushima film biti prepun akcionih scena, samo sa mačevima i samurajima.

Nije poznato ko će glumiti u filmu, kao i da li će direktno biti povezan sa radnjom iz prve igre. Ovo je još jedno proširenje u nizu za Sony, koji već radi na tome da svoje video igre predstavi kroz druge medije, kao The Last of Us sa HBO serijom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top