PC

Šta je sve besplatno za igranje ovog vikenda(27-28. mart)?

Proleteo je i ovaj mart, stigli smo do poslednjeg vikenda u mesecu koji će po svemu sudeći proći gejmerski, i to bez dodatnih troškova. Redovno se nađe neka promocija u vidu besplatnog vikenda, ali je sada dostupno više opcija koje smo sakupili na ovom mestu za pregledniji uvid.

Hell Let Loose – 25. mart -29. mart

Ako ste raspoloženi za masovne, 50v50, bitke smeštene u okruženju Drugog svetskog rata, Hell Let Loose je odličan izbor za besplatno igranje ovog vikenda na Steamu. Igra donosi realistični prikaz masovnog sukoba, sa istorijski tačno kreiranim oružjem i okruženjima, što će privući svakog fana istorije.
Besplatni vikend igranja u Hell Let Loose dolazi sa novim apdejtom koji je doneo nova oružja i poboljšanja i nastaviće da raste.
Zainteresovani Hell Let Loose mogu kupiti po 25% nižoj ceni tokom promo perioda.

Watch Dogs Legion – 25. mart – 29. mart

Ubisoft je prepoznatljiv po raznim vikendima besplatnog igranja, a sada je po prvi put to učinio sa Watch Dogs Legion, objavljenim tokom jeseni prošle godine. Igra se može pohvaliti jedinstvenim elementom igranja kao bilo koji karakter u svetu, ali je kamen spoticanja beživotni svet. Kako bi privukao nove igrače, Ubisoft je organizovao ovu promociju nakon što je uveo multiplejer mod.
Sav sadržaj će biti dostupan za igranje na svim platformama tokom promo perioda, a Legion će biti snižen za celih 50%.

9(Playstation igara) – 25. mart – 22. april

Kao deo Sonijeve Stay at Home inicijative, Playstation korisnici na svojoj prodavnici odnedavno imaju prilike da u svoju biblioteku dodaju čak 9 igara potpuno besplatno. Odlična promocija uključuje poznata indie ostvarenja, poput Subnautica i The Witness, a kao šlag na tortu oko mesec dana kasnije očekuje se Horizon Zero Dawn po ceni od 0 dinara.
Napominjemo da vam za ovo nije potrebna PS Plus pretplata.

Paper Beast
Thumper
The Witness

Subnautica
Rez Infinite
Enter the Dungeon

ABZU
Moss(VR)
Astro Bot Rescue Mission(VR)

Red Wings: Aces of the Sky – do 27. marta u 12h

Za ovu igru morate biti malo brži, pošto njena promocija traje sve do subote u podne. Red Wings: Aces of the Sky je arkadna pucačina koja vas smešta u sedište letećih mašina Prvog svetskog rata. Misija je prosta, eliminisati neprijateljske avione i prevariti spostvenu smrt. Igru krasi prilično zanimljiv grafički stil, a na raspolaganju je dobra količina sadržaja, oko 50 kampanjskih misija i multiplejera koji se može iskusiti sa 12 letelica.
Red Wings možete preuzeti besplatno na Steamu, a nakon promo perioda igra zauvek ostaje u vašem vlasništvu.

Creature in the Well – 25. mart – 1. april

I na Epic Games Store se ima naći šta besplatno, kao po običaju. Ove nedelje je to simpatična avantura Creature in the Well. Igrajte kao poslednji preostali robot sa ciljem da povrati snabdevanje energijom u drevno utvrđenje. Igra kombinuje dosta elemenata, poput hack-and-slash mehanike sa mešavinom pinball elemenata. Neprijatelji će biti raznovrsni i snažniji kako se bude napredovalo, a isto tako će se nalaziti i nadogradnje za protagonistu.

Creature in the Well možete preuzeti putem ovog linka.

Prilično dobra ponuda besplatnih igara ovog vikenda, šta ćete vi igrati?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top