Hardware

Xiaomi otvara Mi Fan Festival 2021

Globalni tehnološki lider Xiaomi je zvanično najavio otvaranje svog godišnjeg Mi Fan Festivala (MFF). Fokus ovogodišnje manifestacije je slogan “Istražite mogućnosti”, koji poziva širok spektar onlajn kompanija i Mi Fanova da podele svoja iskustva i razgovaraju na koji način je Xiaomi promenio njihove živote. Festival će se održati u periodu od 6. do 30. aprila.

Manifestaciji će se pridružiti i Google i Qualcomm Technologies, kako bi zajedno proslavili osnivanje Xiaomija. Ove godine se obeležava 10. MFF i 11. godina od osnivanja Xiaomija.

Xiaomi, Google and Qualcomm Technologies su uvek bili pioniri, postavljajući trendove za svoju industriju pomoću inovativnih softverskih i hardverskih rešenja. Festival će istaći značaj njihove saradnje i zajedničkog cilja da svima učine život pametnijim i poboljšaju udobnost u svakodnevnom životu.

”XIAOMI JE UVEK STAVLJAO MI FANOVE I KORISNIKE U CENTAR SVEGA ŠTO RADIMO. MI FAN FESTIVAL (MFF) JE JEDINSTVENI PRIKAZ NAŠE MI FAN KULTURE”, IZJAVIO JE PORTPAROL XIAOMIJA.

Kako bi proslavili MFF 2021, Xiaomi Global Mi Community je zvanično predstavio svoju tematsku pesmu ”A Melody for Mi”. koju su komponovali Mi Fanovi iz 15 zemalja. Oko 1000
Mi Fanova učestvovalo je u ovom projektu pisanja pesme.

xiaomi-mff-2021-2
Foto: Xiaomi

Sa Mi Fan Festivalom 2021 počeće i prodaja Redmi Note 10 Pro i Redmi Note 10 pametnih telefona, koji svojim neverovatnim kvalitetom ponovo pomeraju granice globalnog tržišta. Ne samo da pružaju iskustvo profesionalnog fotografa sa svojim četvorostrukim kamerama i naprednim opcijama snimanja, već su sa svojim vrhunskim performansama idealni i za gejmere i strimere.

Redmi Note 10 Pro će biti dostupan po ceni od 34,999RSD za 6GB+64GB memorijsku varijantu, 37,999RSD za 6GB+128GB memorijsku varijantu i 41,999RSD za 8GB+128GB memorijsku varijantu. Redmi Note 10 će biti dostupan po ceni od 24,999RSD za 4GB+64GB memorijsku varijantu i 27,999RSD za 4GB+128GB memorijsku varijantu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top