PC

CD Projekt Red odustao od samostalnog multiplejera za Cyberpunk 2077

Visoke ambicije koje je CD Projekt Red gajio u susret izlasku dugo razvijanog projekta Cyberpunk 2077 utihnule su zbog loših performansi i raznovrsnih problema kojim je naslov bio prožet.

Sve to je dovelo do promene planova unutar kompanije, jer je fokus sada generalno okrenut ka izdavanju zakrpi i otklanjanju nedostataka, dok su noviteti ostavljeni po strani. Samostalni Cyberpunk 2077 multiplejer koji je bio planiran negde za 2022. godinu ipak neće nikad ugledati svetlost dana.

U specijalnom sastanku izvršnog odbora ove poljske kompanije odlučeno je da se promeni pristup ka onlajn iskustvu, tako što se neće više raditi na samostalnom multiplejeru. Trenutno se razmatraju dalji planovi za izradu multiplejera i njegovu implementaciju za naredne projekte. Ovom prilikom je CD Projekt napomenuo da se ne odustaje od ideje da sve buduće igre budu primarno singlplejer iskustva, a da je multiplejer u drugom planu.

Kada se uzme u obzir niz problema u nedavnoj igri kompanije, ne iznenađuje odluka da se odustane od samostalne ekspanzije zarad rada na ispravkama. Nadamo se da će se Cyberpunk 2077 vratiti na pravi put i postati igra koja je to trebala biti od samog početka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top