PC

Elite Dangerous: Odyssey alfa otvorena za određene PC igrače

Nakon dosta odlaganja i komplikacija koje prate ne samo poslednju ekspanziju ove igre, već
razvoj Elite Dangerous-a od samog početka, od ove nedelje igrači konačno mogu da iskuse Odyssey ekspanziju u alfa fazi.

Alfa je dostupna samo posebnim igračima koji su vlasnici Lifetime Expansion Pass-a i onima koji su prednaručili Odyssey Deluxe Alpha ekspanziju. Alfa faza je prvi kontakt igrača sa novim načinima i iskustvima igranja Elite Dangerous-a.

Nova ekspanzija Frontier Development studija biće testirana sledećih nekoliko nedelja, postepeno uvodeći igrače u nove mehanike i sisteme u igri, koji će se polako otključavati. Ova progresivna metoda omogućiće developerima iggre da prilagode ili naprave promene u gempleju pre nego što puna PC verzija izađe ovog proleća.

Kreatori obećavaju gomile novih sadržaja u novoj ekspanziji a u prvoj fazi svi komandanti će biti
grupisani u jedan solarni sisteam kako bi se maksimizirala interakcija igrača. Letelice neće moći
da se koriste ali ćete moći da putujete pomoću nove Apex Interstellar mehanike. Noviteti su
prisutni i u borbi iz prvog lica, svemiru, koji će se pružati oko 50 svetlosnih godina i mnogim
drugim segmentima igre.

Svi koji žele da učestvuju u višenedeljnom alfa testiranju mogu da naruče unapred igru i pristupe alfa fazi na Steam, Epic Games i Frontier Store digitalnim prodavnicama. Kao što smo već napomenuli, kompletna ekspanzija se očekuje krajem proleća a PS4 i Xbox One igrači je mogu očekivati na jesen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top