PC

Ogromni 1.2 apdejt za Cyberpunk 2077 je stigao

Stanje u Cyberpunk 2077 konačno ide u dobrom smeru, pošto je CD Projekt Red sada praktično iznenada objavio 1.2 apdejt. Ovo osveženje je bilo planirano za februar ali je pomereno bez mnogo govora o novom datumu izlaska.

Čekanje fanova se isplatilo, pošto je lista izmena ogromna i dosta stvari ispravlja, i neke koje nisu ni navedene. O nekim smo čuli proteklih nedelja, poput izmenjenog odgovora policije i opcije za “odglavljivanje” vozila. Pored poduže liste sa ispravkama, o masovnosti 1.2 zakrpe govori i podatak da ona zauzima oko 40GB na PC, PS4 i Xbox One platformama.

Gejmplej je dosta prilagođen, sa otklonjenim velikim bagovima koji su ometali igranje, nema više spawnovanja karaktera iza leđa igrača, interakcija sa okruženjem i predmetima neće izazivati puno problema tokom igranja i abnormalnih kretnji, što je ono što većina igrača želi da čuje.
Na performansama igre se takođe dosta radilo, gde je isključen veliki broj slučajeva u kojima je Cyberpunk 2077 “pucao”, poboljšana je optimizacija memorije, korisničkog interfejsa i generalnih performansi kako bi igra bila što stabilnija.

Obimne ispravke uključuju i promene u kvestovima, sinematičnom dizajnu, grafici, animacijama i dizajnu tako da će igračima koji su želeli da uživaju u Cyberpunk 2077 pasti kamen sa srca.

Više o svim ispravkama možete pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top