PC

CD Projekt Red uskoro kreće u rad na više projekata istovremeno

CD Projekt Red je shvatio da je pogrešio sa Cyberpunk 2077 zbog katastrofalnih performansi i problema sa kojima su se igrači susreli, ali ne odustaje od rada na igrama, već sada radi na novoj razvojnoj strategiji za budućnost.

Nazvana Red 2.0, inicijativa za cilj ima kreiranje novog načina rada na video igrama, koji će omogućiti paralelni rad na više projekata. Primena ove strategije počeće uskoro, a već od naredne godine će CD Projekt Red raditi na nekoliko AAA projekata i ekspanzija istovremeno, što je radikalno drugačiji pristup od onog koji je bio prisutan do sada.

Prethodnih godina, CD Projekt Red je svoju pažnju usmeravao ka samom jednom projektu kroz čitav razvojni put, što je za rezultat imalo veliki jaz između objavljivanja igara. Kako bi mogao da radi na više AAA projekata odjednom, CD Projekt Red će prošititi broj developera, a prvo proširenje objavljeno je sa ovom vešću, u vidu kupovine firme  Digital Scapes iz Vankuvera, koja je pomogla razvoj Cyberpunk 2077. Firma će biti preimenovana u CD Projek Red Vancouver, tako da će poljska kompanija dobiti studio izvan Evrope.

Dosta uzbudljiv period je pred fanovima ovog developera, pošto je naredni projekat The Witcher 4, o kojem se već govorilo, a jedva čekamo da saznamo šta se još može spremati iza zatvorenih vrata od 2022. godine.
Nedavno smo saznali da CD Projekt Red ipak neće raditi na samostalnoj mulitplejer igri za Cyberpunk 2077, već razmatra druge opcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top