PC

Fallen Tear: The Ascension demo možete probati od danas na Steam-u

Ljudi iz filipinskog studija CMD Studios defintivno su igrali naslove iz Ori serijala, i izgleda da su im se baš dopali. Toliko, da su napravili igru koja vrlo podseća na hit Moon Studios-a. Fallen Tear: The Ascension je 2D, ručno nacrtana, metroidvanija u kojoj vodite misterizno dete Hiru, koja traži 22 ‘’sudbinske veze’’ kako bi saznala istinu drevnog porekla i spasila voljenu osobu. Ovo je prvi projekat ovog studija, a kompletna igra bi trebala da izađe 2023. godine. Da li onda vredi dati šansu igri koja izgleda kao žanrovska kopija već postojećeg hita?

Nema sumnje sličnosti sa Ori igrama su očigledne. Čak i glavni karakteri imaju slične crte, ali su kreatori ‘’uspeli’’ da zavaraju trag sa drugim tonom protagoniste. Ipak kada krenete malo više da zalazite u demo primećujete i nove ideje i razlike, a i igra ima sasvim dobre kontrole, muzika zvuči odlično, čak je i gemplej fluidan. Dosta pozitivnih stavki koje otežavaju da se odnosim prema ovoj igri kao prema čistoj kopiji. Rekao bih da igra sigurno može da se svidi onima koji se još nisu zadovoljili gemplejom koji su iskusili sa Ori and the Will of the Wisps. Ako ste vi jedan od ovih gejmera onda preuzmite demo sa Steam strane. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top