Nintendo Switch

Wired Productions najavio nekoliko novih igara na različitim platformama

Izdavač Wired Productions još od 2008. godine izbacuje indi naslove najrazličitijih žanrova koji nisu uvek bili za svačiji ukus. Kad bi zaboravili neke naslove poput Shaq Fu: A Legend Reborn i setili se vožnje Grip koja je vukla korene iz sumanutih trka poput Rollcage, Wipeout i Motorstorm, i drugih igara kao što su Deliver Us The Moon, Victor Vran itd. Moglo bi se reći da se kompanija za sada nalazi u pozitivnoj zoni. Ako ste ljubiteljih njihovih igara, onda će vas današnje vesti sigurno obradovati.

Wired Productions je najavio nekoliko igra za razne platforme. Nismo skoro videli da je neko najavio ovoliko novih igara odjednom, ali za sve postoji prvi put. Kao što pretpostavljate reč je o indi naslovima, a neki od njih dolaze i sa VR prodrškom. U nastavku su izlistane najavljene igre a možete i da pogledate trejlere koji su došli uz najave.

  • Tin Hearts (Rogue Sun) – igra koja se fokusira na zagonetke i priču o ljubavi i kompromisu stiže na PS5, PS4, PlayStation VR, Switch, PC, Xbox One, Xbox Series X/S Oculus ove zime.
  • Lumote (Luminawesome Games) – šareni 3D pazl platformer se vraća na Steam i izlazi ove godine na PS4, Xbox One i Switch-u.
  • Tiny Troopers: Global Ops (Epiphany Games) – arkadna pucačina dobija nastavak ove godine na PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, i PC-u.
  • The Last Worker (Oiffy, Wolf & Wood) – narativna avantura iz prvog lica će moći da se igra 2022. godine na PS5, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch i Oculus-u.
  • Arcade Paradise (Nosebleed Interactive) – izgradite arkadu po ugledu na šljašteće lokale 90-tih godina iako je 2021. na PS5, PS4, Switch, PC, Xbox One, and Xbox Series X/S.
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top