Domaća Scena

Da li ste spremni za prolećni PlayCon?

Hej, hej, hej! Sa prolećem vam donosimo i specijalno izdanje PlayCon-a.

Prolećni PlayCon izdanje održaće se 24. aprila i duhu decembarskog, sa dobrim brojem prezentera iz domaće gejming industrije i zanimljivim vestima sa naših prostora. Dosta smo naučili iz prvog PlayCon događaja, i to planiramo da uvedemo sada u aprilu.

Lista sa svim učesnicima nije kompletna, i objavićemo je uskoro. Ono što vam sada možemo reći je da će domaćin biti poznata jutjub zvezda sa naših prostora, Vladan “Gajbotron” Radosavljević, kao i da će Play!Zine imati specijalno uvodno predstavljanje, sa kojim možete saznati više o našim počecima, sajtu i časopisu.

Decembarski PlayCon je imao veliki broj učesnika, što sa domaće gejming scene, što developera iz renomiranih svetskih studija, koji su podelili svoja iskustva o tome kako je praviti igre i dali savet svima koji potencijalno žele da uđu u ovaj svet. Tada je organizovano i takmičenje domaćih indie developera, u kojem je nagradu vrednu 5000$ osvojio studio Munzesky sa projektom Sol Invictus, o kojem čitate novine sa svakim novim izdanjem časopisa Play!

Čitav PlayCon 2020 dostupan je za gledanje na našem Youtube kanalu putem ovog linka.

Pratite nas za više detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top