Vesti

E3 2021 potvrđen kao digitalni događaj, biće besplatan za sve!

E3 2021 je pre nekoliko nedelja bio otkazan u fizičkom formatu koji se sve do 2019. godine svakoga juna održavao u Los Anđelesu. Sa tim odlaganjem nije bilo spomena o digitalnoj zameni, već se samo govorilo da se ta ideja razmatra.

Ipak, događaja u onlajn formatu će biti, potvrđeno je na zvaničnom Twitter profilu samog događaja. Digitalni E3 će biti besplatan za sve koji žele da prate velike najave iz sveta gejminga, ali će konkretni detalji biti podeljeni uskoro.

Danas možda i ne bi saznali da će se digitalni E3 održati u 2021. godini, jer potvrda događaja dolazi kao odogovor na glasine da bi se fanovima naplaćivao pristup.

Ovo će biti samo jedna u nizu digitalnih gejming konvencija planiranih za ovu godinu, pošto već imamo najavljeni Summer Game Fest, Tokyo Game Show, a za sada se jedino Gamescom drži kao planirani fizički događaj za avgust u Kelnu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top