PC

Gasi se PUBG Lite, besplatna verzija namenjena slabijim računarima

Ako posetite zvaničnu stranicu PUBG Lite vebsajta, odmah će vas dočekati obaveštenje o isključenju usluga vezanih za ovu igru. Manje zahtevna PC verzija igre je bila u beta fazi testiranja koje će se završiti 29. aprila, a kompanija neće nastaviti da radi na ovom projektu. Prema rasporedu gašenja, prvo će zvanični vebsajt lite.pubg.com biti ugašen 30. marta i nova prauzimanja fajlova više neće biti moguća. U aprilu je planirano da igra bude skinuta sa internet servera, a 29. maja podrška igračima više neće biti dostupna.

Igrači će moći da igraju igru sve dok se ne ugasi i troše valutu iz igre L-COINS. Ako ste jedan od beta igrača, ovde možete da postavite sva pitanja koja vas zanimaju o zadnjim danima ove igre. Moramo priznati da je ovaj projekat od početka bio čudna odluka. Developeri uglavnom pokušavaju da maksimalno optimizuju svoje igre kako bi bile dostupne gejmerima sa različitim konfiguracijama, ali ne viđa se svaki dan da neki izdavač izbacuje ‘’laganiju’’ verziju igre. Izgleda da postoje i razlozi zašto.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top