PC

I dalje se radi na ekspanzijama za Cyberpunk 2077

Dosta Cyberpunk vesti smo imali u ovoj nedelji, tako da smo se osetili ne kao da je april, već početak decembra. Za razliku od tog perioda, sada nema euforije i hapja, već samo nada da će igra postati onakva kakva je bila najavljivana.

1.2 ispravka je donela dosta boljitka unutar igre, ali je to još uvek početak putovanja. Kako bi se što bolje posvetio tome, CD Projekt Red prolazi fazu restruktuiranja, i kao deo nje je odlučeno da se odustane od samostalnog multiplejer moda, koji je bio prilično ambiciozan.

Fanovi su se zabrinuli da bi CD Projekt mogao ponuditi još neku žrtvu zarad problema koji su sami kreirali, ali to neće biti slučaj. U naknadnoj objavi, rukovodstvo je navelo da planirane ekspanzije i besplatni DLC sadržaj neće biti menjane, već se na njima aktivno radi. I pored odlaganja, dodatni sadržaj će ugledati svetlost dana, tako da fanovi mogu da odahnu.

Politika dodatog sadržaja za Cyberpunk 2077 će biti slična onoj iz The Witcher 3, gde je novi DLC dolazio kroz niz manjih paketa.
O datumima za te nadolazeće ekspanzije se nije ništa govorilo, ali je prirodno da su sada ispravke prioritet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top