PlayStation 4

Veteran gejming industrije Šunsuke Saito najavio odlazak iz Sony Japan Studio-a

Uglavnom poznat po svom radu na serijalu Gravity Rush kao dizajner likova i umetnički direktor, Saito nas je juče obavestio na Twitter-u, da odlazi iz PlayStation-ovog studija, ilustracijom glavne junakinje Gravity Rush-a, Ket. On je jedan od talenata koji su u prethodnom periodu izašli iz Sony Japan Studio-a, a pored njega za Sony više neće raditi kreator Siren serijala, Keičiro Toyama i producent Masami Jamamoto. 

Velika je šteta što ovi kreatori neće više biti deo ovog studija za koji su napravili veoma kreativne i čudne igre tokom Sony-jeve gejming istorije. U isto vreme, možda je dobar momenat da se kompanija  posveti developerima novije generacije baš kao što su uradili sa Team ASOBI, koji je odgovoran za Astro’s Playroom, koji je oduševio većinu PS5 vlasnika. Saznaćemo da li je ovo kraj smeni generacije u Sony Japan Studio-ju, a nadamo se da kreatori koji su napustili studio, neće prestati da nas iznenađuju sa budućim projektima?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top