PC

Još jedan način igranja No Man’s Sky dodat sa nedavnim ažuriranjem

Dok je još bio u razvoju, kreatori su obećavali da će No Man’s Sky biti multiplejer igra, ali finalni proizvod ipak nije imao nikakav oblik multiplejera. Igra je nakon toga postala skoro pravi MMO, a još jedna besplatna ekspanzija ubacuje u igru nove modove za multiplejer koji još više šire univerzum ove igre. Ekspedicije su novi način na koji možete da igrate No Man’s Sky, odvojen od standardne priče. 

Expedicije će se periodično pojavljivati u igri i biće vremenski ograničeni događaji u kojima će svi igrači dobiti određene pozicije u univerzumu sa kojih će krenuti u avanturu, a cilje je da postignete različita dostignuća (Milestone) u nekoliko faza. Zadatci se razlikuju i donose ekskluzivne nagrade koje možete trampiti sa drugim igračima na specijalnim planetama. Igrači će uvek počinjati sa nasumice izabranom letelicom. 

Iako su ekspedicije glavna zvezda 3.3 verzije, dodata je još gomila noviteta i poboljšanja u igru. Osvežen je interfejs i mnogo je manji nego ranije, dodati su novi markeri, poboljšani modeli letelica i opreme, otkrića u igri možete podeliti na svim platformama, ping sistem je ubačen(hvala Apex), kotrolisanje robota i mnogi drugi detalji. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top