PC

Remedy Entertainment navodno radi na Alan Wake 2

Slično kao i sa igrama koje objavljuje, Remedy Entertainment je dosta tajnovit po pitanju projekata na kojima radi. Ovih godina je naglašavao da radi na više igara, o kojima smo malo toga čuli osim za obezbeđena sredstva kroz ugovor sa Epic Games-om.

Zahvaljujući glasinama, sada saznajemo da se Remedy Entertainment vratio Alan Wake franšizi i da radi na nastavku igre sa početka prošle decenije. Ovo dolazi od strane Džefa Greba, persone poznate u gejming industriji po otkrivanju (mahom) tačnih detalja pre nego što ih neko ozvaniči.

Prema njegovim rečima, Alan Wake 2 je u izradi već neko vreme i Epic Games je partnerstvom direktno pomogao da se nastavi sa radom, pošto će on biti u ulozi izdavača ove igre.

Drugih detalja, vezanih za radnju i potencijalni izlazak, nema, ali je dobro čuti da Remedy nije zaboravio Alan Wake IP.
Pored ovog projekta, Remedy trenutno radi na singlplejer kampanji za CrossfireX i nekom tajnovitom multiplejer projektu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top