Nintendo Switch

Gomila Titanfall sadržaja stiže u Apex Legends sa 9. sezonom

Kao što je većini igrača poznato, Apex Legends je Battle Royale naslov baziran na Titanfall igrama, ali nije bilo prisutno preterano mnogo elemenata iz ovog serijala. Uglavnom su to bile sitne reference i sporedne stvari, ali izgleda da će se sve to promeniti sa početkom 9. sezone.

Jedan od pisaca iza Apex Legends, Ešli Rid, izjavila je da igrače očekuje “tona Titanfall sadržaja” u Apex Legends sa dolaskom nove sezone. Ona je spomenula integraciju sadržaja, što će biti pravi odgovor na želje fanova koji već dugo čekaju na implementaciju više detalja vezanih za Titanfall.

Developeri iz Respawn Entertainment obećavaju dosta kul stvari, ali za sada nije poznato šta će one biti. Moraćemo da sačekamo još neko vreme da se 9. sezona približi za konkretne detalje. Nadamo se da će to biti pravi Titanfall elementi, poput titana, o čemu već postoje procurele informacije, kao i oružja i karaktera iz ranijih igara, što bi oduševilo svakog fana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top