Nintendo Switch

Monster Hunter Rise prešao 5 miliona prodatih kopija

Capcom je danas objavio da je novi Monster Hunter Rise naslov iz franšize na Nintendo Switch konzolama kupilo preko 5 miliona igrača. Serijal igara je je od ranih početaka 2004 godine kreirao novi žanr u kome zajedno sa svojim prijateljima lovite imponzantna stvorenja, a od tada je prerastao u globalni fenomen koji je probalo preko 66 miliona korisnika do 31. decembra prošle godine. Novi naslov je pobrao pozitivne kritike nakon objavljivanja dva demoa koji je sadržao i lokalni ali i onlajn kooperativnu opciju čak i pre lansiranje igre. Ovo je definitivno pomoglo zainteresovanim igračima da donesu odluku o kupovina, a oslikalo se i u odličnoj prodaji.

Japanska kompanija će u budućnosti još više se posvetiti Monster Hunter franšizi, a novi rpg Monster Hunter Stores 2: Wings of Ruin će sadržati elemente povezane sa Monster Hunter Rise igrom. Monster Hunter Stories se očekuje 9. jula ove godine i Capcom će nastaviti da predstavlja širok spektar projekata koje izlaze iz opsega gejming industrije kako bi nastavili da
povećavaju popularnost brenda. U te projekte spada i filmska adaptacija Monster Hunter, koja je sasvim solidno prošla na velikom ekranu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top