PC

Outriders je moguće pauzirati, ali samo uz Nvidia grafičke kartice

Mišljenja oko nove kooperativne avanture Outriders su dosta podeljena. Pojedini igrači hvale gejmplej i sve što igra ima da ponudi, dok drugi deo publike negoduje.

Još jedna interesantna stvar vezana za Outriders je ta da kod PC verzije ne postoji opcija da se igra pauzira. Nije jasno zašto developer nije implementirao opciju pauze barem kada igrači igraju solo, a ne u kooperativnom multiplejeru, ali neko je otkrio trik da se napravi pauza uz malu caku.

Outriders je moguće pauzirati, ali samo ako imate Nvidia grafičke kartica. Nije u pitanju ekskluzivitet, već jednostavno neki sitan propust koji omogućava da se aktivacijom Ansel moda pritiskom na Alt+F2 igra pauzira. Sa druge strane, igrači sa AMD grafičkim kartama nemaju ovu opciju.

Nepostojanje pauze je nezgodno ako želite da promenite nešto u podešavanjima, ili da alt-tabujete igru na primer. Svakako, Outriders očekuje dosta ispravki, tako da je moguće da će studio People Can Fly naknadno i dodati pauzu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top