Mobile

Platinum Games izbacio Apple Arcade ekskluzivu World of Demons

Kreatori popularnih igara Bayonetta i NieR:Automata su ovog vikenda objavili novi trejler za igru koju razvijaju već par godina ekskluzivno za Apple Arcade pod nazivom World of Demons. Ovo znači da će se igra naći u novoj Apple Arcade kolekciji koja je upravo dobila 32 nove igre a među njima su i 11 ‘’arkadnih originala’’ (ekskluziva) kojima pripada akciona igra Platinum Games-a. Niko nije ni sumnjao kojeg žanra će biti naslov studija koji je doktorirao u žanru akcionih igara, a ovaj naslov je smešten u fantastičan svet prepun demona iz japanskog folklora. 

Igrači vode samuraja i njegovu grupu jokaija (japanskih demona) u misijama protiv zla. Igra je speštena u prelepi ambijent inspirisan umetničkim delima iz japanske kulture i podseća na sličan stil koji smo videli u igri Okami. Baš kao u svim Platinum igrama, dok progresujete kroz misije upoznavaćete nove karaktere, dobijati nove pokrete i postajati sve jači i eksplozivniji. World of Demons zahteva da posedujete iOS 13.0 ili neku skoriju verziju i zauzeće 2.8GB vaše memorije. Platinum Games će ove godine biti veoma zauzet jer trenutno rade na Projektu G.G, Bayonetta 3 i Babylon’s Fall naslovima. U nastavku pogledajte trejler za novu mobilnu akcionu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top