PC

Počinje otvorena beta za Resident Evil multiplejer naslov RE:Verse

Zajedno sa Resident Evil Village, pred fanovima žanra će se naći zanimljivi dodatak u vidu multiplejer igre prožete Resident Evil elementima.

Nazvan RE: Verse, ovaj multiplejer naslov će se pojaviti istog dana kada i Village, a Capcom je rešio da u susret tome održi otvoreno beta testiranje radi pronalaska nekih bagova i problema.

Stranica posvećena otvorenom beta testiranju je osvanula na Steamu, tako da je RE: Verse već sada moguće preuzeti na računare i spremiti se za betu.

RE: Verse ne prati Battle Royale trend, već je u pitanju deatmatch mod za do 6 igrača sa karakterima iz serijala, gde spadaju i antagonisti, kao i moćna biooružja. Ovaj naslov je baziran na istom endžinu kao i Resident Evil Village, tako da važi ista sistemska zahtevnost koju je Capcom nedavno ozvaničio.

Kao što je ranije najavljeno, otvorena beta će trajati od 7. do 11. aprila, a pored PC-a, ona će biti dostupna za PS4, Xbox One platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top