PC

Playstation 4 ekskluziva Erica uskoro dolazi na PC

FMV igre su jedna specifična niša, pošto se dosta razlikuju od standarnih avantura i naslova koji su u formatu kompjuterski generisane grafike. Ovaj tip igara krase pravi glumci, sa kamerom snimljenim scenama, i fokusom na priči koja može imati različite završetke u zavisnosti od odabira igrača.

U suštini to je interaktivni film, ali je jako mali broj developera uspeo da kreira odličnu formulu, a jedan od njih je i studio Flavourworks sa igrom Erica. Ovaj naslov je doskora bio Playstation 4 ekskluziva, gde se pojavio 2019. godine, a sada će izaći za PC putem Steam platforme.

Izlazak igre je zakazan za 25. maj, i verzija za računare se neće razlikovati od one na PS4. Priča prati protagonistkinju sa imenom iz naslova, koja istražuje misterioznu vilu u nadi da će pronaći istinu iza ubistva njenog oca.

Steam stranica je počela sa radom, gde je otkriveno da će igra koštati 12 dolara, tako da ako vam se ovaj tip igara dopada ne propustite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top