Filmovi-Serije

Radnja Borderlands filma će se razlikovati od one iz igara

Nadolazeći Borderlands film neće blisko pratiti događaje koje smo prošli igrajući istoimeni serijal igara, već će imati priču za sebe.

Prema rečima Rendija Pičforda, šefa kompanije Gearbox i vlasnika prava na ovu franšizu, Borderlands film po događajima nije identičan igrama, ali će upečatljivi karakteri, tonalitet i stil ostati isti. Odluka da se ide ovim putem dolazi iz razloga što Gearbox film i igru posmatra kao 2 različita medijuma, tako da oni ne moraju biti vezani istim pravilima.

Ovim putem smo saznali i deo radnje koju će film pratiti. Lilith će se vratiti na rodnu Pandoru u potrazi za nestalom ćerkom Atlasa, jednog od najvećih moćnika u univerzumu, takozvani S.O.B. kojeg će igrati Edgar Ramirez. Kako bi pronašla devojčicu, Lilith će se udružiti sa Rolandom, Tinom, Kriegom, Tanisom i Claptrapom kako bi se izborili sa brojnim vanzemaljcima i banditima.

Borderlands film oko sebe okuplja kvalitetnu glumačku postavku, sa Kejt Blačet, Kevinom Hartom, i Džek Blekom koji će igrati Claptrapa.

O napretku produkcije i kada će se film izaći nema detalja, ali za sada znamo da se Borderlands za bioskopska platna snima u našem komšiluku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top