PC

Atari ponovo pravi video igre!

Koja je ovo godina? Šalu na stranu, čuveni Atari koji je dominirao 70-ih godina se polako vraća na noge nakon teškog perioda bankrota.

Posle najave vezane za novu Atari konzolu, sada je najavljeno formiranje gejming divizije koja će se baviti produkcijom igara. Igre koje će Atari Gaming Division raditi će se fokusirati na retro fazon i biće namenjene primarno Atari VCS konzoli i mobilnim igrama, ali i za PC. Dobra vest je da kompanija planira da oživi svoje vlasništvo franšiza.

Vrlo je verovatno da će Atari raditi na remasterima i remake izdanjima svojih starijih igara, pošto u planu ima da nova izdanja igara dele užitak, smislenu singlplejer kampanju, uz sobni i onlajn multiplejer.

Atari se vraća prilično ambiciozno, pošto pored konzole, i sada video igara pokreće svoju kriptovalutu i lanac hotela.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top